5 saker att tänka på när du ska ge bort skönhetsverktyg

verktyg
verktyg

Människan har i alla tider varit måna om sitt yttre – det är ett faktum som kan observeras historien igenom. Man har tagit hand om sin hy, sitt hår och sin kropp på olika sätt, i syfte att göra sig vacker och må bra. Idealen har förstås varierat från epok till epok, och trenderna har kommit och gått.

En av dagens allra senaste trender är den uppsjö av olika skönhetsverktyg som har hamnat på marknaden – det ena än mer avancerat än det andra. Av osäkerhet och bekvämlighet tar inte alla av oss steget och själv investerar i något av dem, varför ett trendigt beauty tool blir en otippad men uppskattad present!

  1. Tänk över vad den person som ska få presenten har för slags smak och preferenser. Gillar han eller hon hudvård och smink, eller snarare att fixa med sitt hår? Kanske är det kroppen som är i fokus och får prioritet 1 när det gäller skönhetsrutiner?
  2. Till den som sätter ansiktet och hudvård främst, kan ett rengörande skönhetsverktyg bli en bra present. Det finns då både super high tech-system med mikropeeling för hemmabruk, och mer analoga varianter i form av ansiktsborstar eller svampar. Välj utifrån plånbok och personligt tycke!
  3. Är det hårvård och frisyrer som får din väns hjärta att klappa lite extra, kan ett bra värmeverktyg vara en ypperlig idé. En plattång, locktång eller varför inte den så populära volumastern behöver inte kosta skjortan och kommer garanterat att bli uppskattad!
  4. Om din vän gillar att sköta om hyn på kroppen, kan en liten massageapparat avsedd för hemmabruk vara det givna alternativet. Komplettera gärna med en anticellulit-kräm med uppstramande och stimulerande ingredienser!
  5. Sist men inte minst, tänk på att spara kvittot! Eftersom skönhetsredskap och verktyg ofta kostar en liten slant vore det mindre kul om mottagaren skulle önska byta, och du hade slängt möjligheten att göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *