5 saker att tänka på när du ska ge bort hårvård till en kvinna

hårvård
hårvård

Frisyrmodeller kommer och går, men folkets iver att vara först med det senaste består. Du vet hur det är – är det inte Jennifer Aniston, Miley Cyrus eller Madonna så är det någon av catwalkens allra senaste modeller man pratar om. I hårtermer, vill säga. Idag är det inte längre någon ovanlighet att man går till frisören med en bild på en kändis och säger ”gör mig till henne”. Hajperna kring olika frisyrer, färger och stylingar avlöser varandra, och det är ju förvisso spännande med lite omväxling i vardagen. Baksidan av det hela är dock att vårt stackars hår får utstå många olika typer av behandlingar, ibland under en kort tidsperiod. Har din väninna försummat att vårda sina stackars strån den sista tiden? Då blir en välment gest i form av en bra hårvårdsprodukt den perfekta presenten.

  1. Idag använder nästan var och varannan kvinna någon form av värmeverktyg, ibland så ofta som varje dag. Detta sliter ju förstås enormt på håret, varför ett bra värmeskydd är A och O. Ge bort i spray-, crème- eller oljeform!
  2. Mellan varven av behandlingar och färgningar är det viktigt att ge håret en lite mer grundlig boost. Köp en fin hårinpackning av ett lite lyxigare märke, och instruera din väninna om att 10 minuter någon gång i veckan är allt som behövs!
  3. År 2013 var håroljornas år, och med all rätt. En välgörande olja är mumma för håret, då den tillför näring och stärker stråt inifrån och ut. Lukta dig fram till din personliga favorit i affären!
  4. Är din väninna/flickvän/syster av det mer experimentella slaget? Prova att ge henne någon av alla de nya varianter på hårmascaror som har kommit, i form av spray eller ”kritor” att måla med. Garanterat kul när det vankas fest!
  5. Om mottagaren av gåvan är en skönhetsjunkie av rang är risken stor att hon redan har de flesta sorters produkter i sin ägo. Satsa då på att ge bort en rengörande kur för hårbotten, och uppmuntra till detox!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *