5 saker att tänka på när du ska ge bort nagellack

nagellack
nagellack

Så du har blivit medveten om att nagellack seglar högst på den skönhetsmässiga trendhimlen just nu, och troligtvis kommer att stanna där under en lång tid framöver. Du har även insett att ett nagellack just av den anledningen är en ganska ultimat present – trendsäker, billig och lätt att variera!

Då återstår i princip bara en sak, nämligen att välja ut själva lacket. Dra nytta av våra smarta tips för att göra ett så lyckat inköp som möjligt!

  1. Tänk aldrig att ”ett nagellack är väl bara ett nagellack”. Det finns en uppsjö av färger, konsistenser och specialeffekter på dagens lack, som alla passar olika bra för olika personer.
  2. Gör en mindre personlighetsanalys av den lyckligt skattade som ska få presenten. Är det en strulig tonårstjej som stänger in sig på rummet och lyssnar på hög musik? Då kanske ett svart lack kan passa bra. Är det däremot en parant dam i sina bästa år, gör sig nog ett beige eller pärlemorsvitt lack bättre.
  3. Fundera över i vilka sammanhang presentens mottagare kommer att använda sitt nagellack. Är det i vardagssammanhang, på jobbet eller bara till fest? Utifrån det kan du sedan välja lackets grad av diskretion.
  4. Prova gärna en av alla de specialvarianter som finns i butik nu: lack med paljetter, med tillhörande klistermärken eller lack med en magnetbit i locket som skapar häftiga mönster.

Vill du vara på den allra säkraste sidan, köp inte bara ett utan två-tre lack att ge bort. Många märken har små miniflaskor med nagellack som lämpar sig extra bra för detta ändamål. Genom att ge bort flera stycken skapar du inte bara intrycket av en ”fylligare” present, du ökar också sannolikheten för att åtminstone något av dem kommer att träffa rätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *