5 saker att tänka på när du ska ge bort en väska

väskorVi västerländska människor som lever i dagens samhälle har inte sällan tre hem: det där vi är folkbokförda, vår arbetsplats samt vår väska. Det sistnämnda hemmet är det som gör det möjligt för oss att leva en mobil och flexibel livsstil, eftersom vi kan fylla det med allt som behövs för den mest kringflackande vardag.

Varma vantar, vatten, frukt, musik, medicin, ombyte, paraply – det mesta du behöver kan du knöla ned i en väska. Eftersom denna accessoar spelar en så central roll i vårt dagliga liv bör dess utformande inte lämnas åt slumpen! Att köpa en fin väska till någon är en gest av rang, och valet av design får du hjälp med nedan.

  1. Är väskans mottagare en praktiskt lagd person, som sätter funktion och komfort före estetik? Då kan du känna dig trygg med att välja en klassiker som Kånken. Denna gamla trotjänare till ryggsäck är förvisso trendig och snygg, men också ytterst funktionell. En vän för livet helt enkelt!
  2. Om han eller hon som ska få väskan är en person mitt uppe i karriären, som behöver bära med sig viktiga papper och laptop mest överallt, blir en snygg portfölj fullständigt klockren. Gärna en variant i brunt läder som bara blir finare med tiden!
  3. En smidig men rymlig sportbag är det självklara valet åt träningsnörden med egen fitnessblogg. Här får både skor, kläder och proteinshake plats!
  4. Till partytjejen eller bruden som jobbar i nöjesbranschen passar en trendig clutch bra. Kuvertväskan är nämligen en modell som rymmer såväl smartphone, läppglans och VIP-biljett – kort sagt, det allra nödvändigaste.
  5. Har du lust att göra din present lite mer personlig, var inte rädd för att sätta din egen prägel på den. Brodera fast lite pärlor, paljetter eller varför inte ett roligt budskap i form av korsstygn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *